Iivaaran maisemissa ei aika käy pitkäksi

 

Melontaa Iivaaran maisemissa

Inkkarikanootilla Iijärvellä

Iivaaran alueen järvet ja pienet joet tarjoavat erinomaiset puitteet onnistuneelle melontaretkelle. Iivaarakin näyttää erilaiselta veden pinnalta katsottuna. Ahvenjärvi - Iijärvi - Penikkajärvi...järjestämme melontaretkiä toiveidenne mukaisesti muutamasta tunnista aina useamman päivän retkeen. Melontaretkeen voi ja kannattaakin yhdistää myös kalastusta. Virvelit ja onget kulkevat kevyesti kanootin mukana. Ja silloin kun kala ei nappaa on aika nauttia omat retkieväät. Vuokraamme kanootteja ja kajakkeja myös omatoimiseen melontaan.

Pyydä tarjous! Vuokraamme kanootteje myös Oulankajoelle.

Iivaaran ihailu

Vaellusretki Iivaaralta Eräkartanoon

Aloitamme vaelluksen Iivaaran parkkipaikalta, josta kävellään Ahmanpolkua pitkin Iivaaran (Iivaara 470m) huipulle. Huipulta on mahtavat maisemat aina Venäjälle saakka. Maisemien ihailun jälkeen jatkamme matkaa polkua pitkin kohti Näätälammen autiotupaa. Nautittuamme tuvalla retkieväät, jatkamme matkaa kulkien läpi vanhojen metsien kohti Ahvenjärveä ja Eräkartanon rantasaunan lempeitä löylyjä. Saunan jälkeen maistuu varmasti eräravintolan paikalliset herkut.
Kävelymatka yhteensä n.7 km. Retkeen mahdollisuus yhdistää melonta Ahvenjärven yli. Pyydä tarjous ryhmällesi!

Iivaara - hiihto


Vuosittainen pääsiäislauantain tapahtuma. Laturetki starttaa Kemilän entiseltä koululta ja kiertää Iivaaran ympäri. Hiihto tapahtuu omaan tahtiin. Reitin varrella huoltopisteitä mm. Iivaaran Eräkartano. Hiihtomatka yhteensä 24 km.

Iivaaraa

 

banneri